Conrad steunt KiKa

| Conrad Stanen, de Emmeloordse producent van grondboorinstallaties, schenkt 3400 euro aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Jetty Kamphof, vrijwilliger bij Kika, kreeg de cheque vrijdag overhandigd door Bram Muurling, eigenaar Conrad Stanen

Emmeloord - Conrad Stanen, de Emmeloordse producent van grondboorinstallaties, schenkt 3400 euro aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Jetty Kamphof, vrijwilliger bij Kika, kreeg de cheque vrijdag overhandigd door Bram Muurling, eigenaar Conrad Stanen, en zijn partner Linda Klaster.

De feestelijke gelegenheid vond plaats voor het kantoor aan de Escudo 21 te Emmeloord. Dit mooie bedrag is opgebracht door bezoekers aan de open dagen afgelopen maand. Conrad Stanen is namelijk verhuisd van de Industrieweg naar het nieuwe industrieterrein De Munt. Tijdens de open dagen ter gelegenheid van deze verhuizing, is de bezoekers gevraagd in plaats van cadeaus een schenking te doen voor KiKa. Conrad steunt stichting KiKa, zodat zij voor betere behandelingen en genezingen kan zorgen voor kinderen. Elke bijdrage voor KiKa betekent voor kinderen met kanker een kans op minder pijn en strijd, meer genezing en kwaliteit.

Artikel Flevopost

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld