CONRAD STANEN TEKENT VOOR OVERNAME BOORACTIVITEITEN KEFDRILL BOORTECHNIEK

| ​Internationaal specialist in verticale grondboormachines Conrad Stanen uit Emmeloord, neemt per 1 januari 2017 de boorgerelateerde activiteiten van Kefdrill Boortechniek BV uit Hoevelaken over.

Beide partijen staan garant voor maatwerk van grondboormachines op het hoogste niveau. Folmer E. Kamminga, eigenaar en oprichter van Kefdrill en Bram Muurlink, Managing Director van Conrad hebben vandaag hun handtekeningen onder het contract gezet.

Kefdrill Boortechniek bv is een gerenomeerd Nederlands bedrijf, opgericht in 1986 en gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van sediment grondboormachines voor milieukundig onderzoek, waterwinning, geotechnisch onderzoek en hun toepassingen. Speerpunt voor de organisatie is het ontwikkelen van klantspecifieke, betrouwbare machines voor toepassingen in bodemonderzoek, waterwinning, koude-warmte opslag (KWO systemen) en bronbemaling.

“Met name de specialisatie in milieu- en bodemonderzoek was voor Conrad een reden om aan tafel te gaan met Kefdrill. Deze tak van sport wilden wij al langer verder ontwikkelen”, aldus Muurlink. “Onze producten sluiten naadloos op elkaar aan en we kunnen met deze kleinere installaties internationaal een nieuwe markt aanboren. Daarbij combineren we het beste van twee werelden.”

Conrad is een innovatieve organisatie met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. “Ik ben ervan overtuigd dat de lijn van Kefdrill machines een aanwinst gaat zijn voor Conrad, zegt Kamminga. “Bovendien geloof ik er heilig in dat Conrad de juiste partij is om de service naar onze bestaande klanten te waarborgen. We zijn dan ook erg blij met deze stap.”

De komende periode zal Conrad gebruiken om de technische details van de productlijn eigen te maken en de machines te optimaliseren binnen de eigen productie. De website van Kefdrill blijft nog een korte periode actief en zal spoedig geïntegreerd worden in die van Conrad.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld