CONRAD NEEMT WIZARD OVER

| ​MARKTLEIDERS IN MAATWERK BOORMACHINES CONRAD EN DDC FOCUSSEN OP CORE BUSINESS Internationaal specialist Conrad Stanen uit Emmeloord neemt per 15 februari de lijn verticale grondboormachines van DDC over; het befaamde model Wizard.

NEDERLANDSE EXPERTISE
“We zijn heel blij dat we de koppen bij elkaar hebben gestoken en op deze wijze onze expertise kunnen delen”, geeft Managing Director Bram Muurlink van Conrad aan. “Om wereldwijd een rol te kunnen spelen is specialisatie essentieel en dat bewerkstelligen we met deze stap. Conrad in verticale grondboormachines en DDC in Offshore drilling.”

Conrad is een innovatieve organisatie met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Afgelopen jaar produceerde het bedrijf onder andere installaties voor boorbedrijven uit Nederland, Duitsland, Australie, Denemarken en Amerika.

FOCUS OP CORE BUSINESS
Ook Dutch Drilling Consutants is verheugd over de overname van deze specifiek tak en kan zich door deze stap blijvend richten op de core business; offshore drilling. “Wij hadden de afgelopen jaren te weinig focus op de grondboormachines en zijn blij dat Conrad deze lijn verder gaat ontwikkelen. Wij hebben onze eigen doelen”, zegt Commercieel Directeur Taco Kamp van DDC. “Het was tijdens de onderhandelingen interessant om te ervaren hoe onze know how elkaar verrijkt”, vult Muurlink aan. “Het kan goed zijn dat we elkaar in de komende periode vaker opzoeken.” De komende periode zal Conrad gebruiken om de technische details van de Wizard-lijn eigen te maken en de machines te optimaliseren binnen de eigen productie.

DDC
Dutch Drilling Consultants is internationaal marktleider in booractiviteiten binnen de offshore windturbinemarkt. DDC ontwerpt, ontwikkelt en produceert maatwerk boormachines en oplossingen en levert tevens gespecialiseerd personeel. Daarnaast opereert DDC in de olie- en gas-, en in de civiele markt.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld