Boormachines binnenkort klaar voor aflevering

| Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan machines die over een aantal weken afgeleverd gaan worden. Het gaat hier om een Combi 500 HD en een Comax 1000.

De Combi 500 HD voor Dura Vermeer Infra zoals te zien op de foto in de groene kleur is een machine geschikt voor het zuig- luchtliftboren en heeft een pull up kracht van 18.000 daN (18 ton). Hiermee kunnen moeiteloos diepe boringen met grote diameters gemaakt worden.

Interessant om te vermelden is dat deze manchine wordt uitgerust met een Iveco Tier-4 dieselmotor, voorzien van het ad-blue systeem. Dit is de eerste Tier-4 industrie dieselmotor in Nederland!

Voor A. Hojfeldt A/S uit Herning in Denemarken wordt de laatste hand gelegd aan een Comax 1000. Dit is het resultaat van vele besprekingen in de laatste jaren om een groter marktaandeel in de Deense markt te verkrijgen. Van oudsher werd er door A.Hojfeldt gebruik gemaakt van Fraste boorinstallaties. De uitgebreide mogelijkheden om de machine aan te passen aan de wensen van de klant heeft ervoor gezorgd dat A. Hojfeldt ditmaal heeft gekozen voor de producten van Conrad Stanen. De Comax 1000 heeft een maximale pull up kracht van 30.000 daN (30 ton) en is voorzien van de laatste technieken die we momenteel aanbieden. Waaronder een PLC gestuurd boorpijp manipulatiesysteem, een radiografische bediening, een uitgebreid besturingssysteem en een hydraulisch gedreven 11 kVA aggregaat.


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld