​ALLROUND WERKPLAATSMONTEUR OM OP TE BOUWEN

| Als Allround Werkplaatsmonteur richt jij je op het opbouwen van de complete boormachines. De werkzaamheden zijn constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch, pneumatisch en elektrisch van aard. Houd jij van die diversiteit?

Conrad groeit! En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Per direct.

Conrad
Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad vind je een kleine groep (ca. 25) harde werkers, specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een indrukwekkende machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd, helemaal specifiek naar de wens van de klant. Hierdoor, en door onze continue drang naar innovatie, is iedere machine weer uniek. Jij richt je op het opbouwen van de complete boormachine. De werkzaamheden kunnen constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch, pneumatisch en elektrisch van aard zijn. Daarnaast begeleid je het proefdraaien en instrueer je bedienend personeel. Je werkt accuraat, snel schakelen past bij je en je schrikt niet zo gauw van een spoedklus tussendoor. Als Allround Werkplaatsmonteur werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Internal Project Manager.

Jij hebt
- Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Nieuwsgierig en postief van aard
- Een hoge mate van zelfstandigheid
- Een gezond lijf en een ondernemende geest

Opleiding
Bij voorkeur heb je een relevante beroepsopleiding op MBO niveau en aanvullende, op het werk gerichte, cursussen gevolgd. Maar het belangrijkste vinden we dat je past in het team. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet persé voor de eerste, maar voor de beste.

Wij bieden
- Een fulltime contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand, met de intentie voor langere tijd
- Een familiebedrijf met een unieke productlijn
- Maatwerk cursussen en een interne opleiding
- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden
- Goede arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd? Laat maar zien dan!
Stuur je sollicitatiebrief voor 30 april naar Linda Klaster (L.Klaster@Conrad-Stanen.nl).


Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld