5e plaats SONAK Nederlands Kampioenschap Autocross

| Het NK autocross zit er weer op dit jaar. We hebben prachtige wedstrijden gezien en zijn trots op "onze" Jan-Paul Klaster die een 5de plaats veroverde in de Keverklasse. Ivo Galekop ging er met de eerste prijs vandoor.

Het Sonak Nederlands Kampioenschap Autocross is voorbij voor dit jaar. Wat een spektakel was het weer. We hebben ontzettend genoten van alle races en het is een voorrecht om als organisatie bij deze sport betrokken te zijn. Alle elementen uit de competitie zijn terug te koppelen naar onze dagelijkse busines. Het continu verbeteren van de machines, het puzzelen met de beschikbare materialen en mogelijke oplossingen, het fysiek zware werk en het op het hoogste niveau willen opereren, het past bij Conrad.

Die liefde voor de sport is uiteraard geen toeval. Bram Muurlink besteedt veel van zijn vrije tijd aan de ontwikkeling, optimalisatie en het testen van de crosswagen. Ook onze Head of Workshop & Service Coƶrdinator Marco Nijmeijer is regelmatig aan het sleutelen aan een crosswagen. Bij Conrad worden de specifieke onderdelen voor de wagens op onze frees- en draaimachines gemaakt. Zo komen werk en passie heel dicht bij elkaar.

Voor de mensen die niet wekelijks met autocross bezig zijn: autocross is een snelheidswedstrijd die wordt gehouden op een geheel onverhard (tijdelijk) circuit. Het feit dat de Autocross weinig beperkingen ten aanzien van de preparatie van de auto kent, maakt dat een ieder zijn eigen ideeƫn van hoe het zou moeten, in de praktijk kan toetsen. Autocross is dan ook de tak van autosport waar handigheid en technisch inzicht het kunnen winnen van het grote geld.

Conrad is als relatief kleine partij in de internationale markt ook aangewezen op handigheid. Het maatwerk dat we leveren, de aandacht die we hebben voor alle details en het continu doorontwikkelen, maken dat we de competitie aan kunnen met de allergrootste bedrijven in onze markt. En ook al win je niet elke race, daar zijn we trots op.

We willen alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedanken voor al die mooie momenten. De winnaars feliciteren we van harte met hun resultaten. Het blijft zonde als je het podium niet haalt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we de volgende editie weer kunnen knallen.

Film: NK beelden Pieterzijl

Terug naar het overzicht
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

* Verplicht veld