Actueel

In de technologische markt waarin Conrad acteert, is innovatie aan de orde van de dag. Met ons team zijn we continu bezig de verdere ontwikkeling van ons productaanbod. Vanuit de organisatie delen we die ontwikkelingen, innovaties en inzichten graag met u.

GRONDIGE AANPAK NIEUWBOUWPLANNEN | BOUWEN AAN DE TOEKOMST

| Ondanks de huidige situatie in de wereld blijven we graag vooruit kijken. Conrad draait op volle toeren en we hebben dan ook besloten onze werkruimte uit te breiden. Naast ons bestaande pand wordt maar liefst 35 meter aangebouwd.

GRONDIGE AANPAK NIEUWBOUWPLANNEN | BOUWEN AAN DE TOEKOMST

GRONDIGE AANPAK NIEUWBOUWPLANNEN

| Ondanks de huidige situatie in de wereld blijven we graag vooruit kijken. Conrad draait op volle toeren en we hebben dan ook besloten onze werkruimte uit te breiden. Afgelopen weken startten we met de aanleg van een opslag- en parkeerterrein.

GRONDIGE AANPAK NIEUWBOUWPLANNEN

WESTERHOF, DUURZAAM IN KLEUR

| We doen veel zelf, maar maken bewust gebruik van de producten en diensten van geselecteerde leveranciers. Mooie samenwerkingen geven tenslotte kleur aan de business. Vandaag spat het enthousiasme er vanaf bij Westerhof in ons eigen Emmeloord.

WESTERHOF, DUURZAAM IN KLEUR

​DE FOCUS OP METERS MAKEN

| Terwijl steeds meer branches weer vaart kunnen maken, zijn wij al een tijdje op snelheid. Niet in de laatste plaats door onze leveranciers. Een aantal partners zetten we de komende tijd graag in het zonnetje. Vandaag: VTS Track Solutions.

​DE FOCUS OP METERS MAKEN

​DE KWALITEIT VAN EEN BETROKKEN TEAM

| Er wordt in deze periode keihard doorgewerkt in onze branche. Ook door onze leveranciers. Een aantal vaste partners zetten we de komende tijd graag in het zonnetje. Vandaag: Achterbosch machinebouw uit Denekamp.

​DE KWALITEIT VAN EEN BETROKKEN TEAM

​HARRY SCHOEMAKER: ENGINEERING, WAAR INNOVATIE VORM KRIJGT

| Een jaar onderweg! Harry Schoemaker is sinds januari 2019 verantwoordelijk voor de afdeling Engineering bij Conrad. Het is zaak om kritisch te blijven op het werk dat we leveren, de ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en te blijven innoveren.

​HARRY SCHOEMAKER: ENGINEERING, WAAR INNOVATIE VORM KRIJGT
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring

* Verplicht veld