Actueel

In de technologische markt waarin Conrad acteert, is innovatie aan de orde van de dag. Met ons team zijn we continu bezig de verdere ontwikkeling van ons productaanbod. Vanuit de organisatie delen we die ontwikkelingen, innovaties en inzichten graag met u.

OPEN DAYS CONRAD

| Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december organiseerden we de Conrad OPEN DAYS in Emmeloord. Bijna 1.000 bezoekers bekeken de nieuwste boormachines, verschillende demonstraties en presentaties van onze leveranciers ... en ze ontmoetten het team.

OPEN DAYS CONRAD

EEN MAN VAN DE WERELD

| Na veertien jaar en zeven dagen neemt Allround Service Monteur Jaap Laan afscheid bij Conrad Stanen, de organisatie waar hij in 2004 startte als stagiair, voor een week. Het verhaal verteld ...

EEN MAN VAN DE WERELD

​ALLROUND WERKPLAATSMONTEUR OM OP TE BOUWEN

| Als Allround Werkplaatsmonteur richt jij je op het opbouwen van de complete boormachines. De werkzaamheden zijn constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch, pneumatisch en elektrisch van aard. Houd jij van die diversiteit?

​ALLROUND WERKPLAATSMONTEUR OM OP TE BOUWEN

​DE WERELD ROND ALS ALLROUND SERVICEMONTEUR

| Als Allround Servicemonteur richt jij je op de service en (preventief) onderhoud aan geleverde grondboormachines. Op locatie in Nederland maar ook in België, Denemarken, Duitsland en gewoon in de werkplaats van Conrad in Emmeloord.

​DE WERELD ROND ALS ALLROUND SERVICEMONTEUR

LENNART HOOMOEDT IS CNC PRODUCTION ENGINEER

| We stellen graag de werknemers en afdelingen van Conrad aan je voor. Om je inzicht te geven in de processen en werkzaamheden, maar ook in de menselijke kant van onze business. In deze editie: Lennart Hoomoedt.

LENNART HOOMOEDT IS  CNC PRODUCTION ENGINEER

​Linda Klaster is HR Director | Head of Internal Processes

| We stellen graag de werknemers en afdelingen van Conrad aan je voor. Om je inzicht te geven in de processen en werkzaamheden, maar ook in de menselijke kant van onze business. In deze editie: Linda Klaster.

​Linda Klaster is HR Director | Head of Internal Processes
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
Fax +31 (0)527 61 0194
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring

* Verplicht veld