Actueel

In de technologische markt waarin Conrad acteert, is innovatie aan de orde van de dag. Met ons team zijn we continu bezig met de verdere ontwikkeling van ons productaanbod. Vanuit de organisatie delen we die ontwikkelingen, innovaties en inzichten graag met u.

HET ONDERBUIKGEVOEL VAN EEN MAN VAN STAAL

| We doen veel zelf bij CONRAD, maar maken bewust gebruik van de producten van geselecteerde leveranciers. Een aantal vaste partners zetten we de komende periode graag in het zonnetje. Vandaag is dat Machine Constructies Marknesse.

HET ONDERBUIKGEVOEL VAN EEN MAN VAN STAAL

WAT JE VAN DICHTBIJ HAALT, IS ER SNELLER

| We doen veel zelf bij CONRAD, maar maken bewust gebruik van de producten van geselecteerde leveranciers. Een aantal vaste partners zetten we de komende periode graag in het zonnetje. Vandaag is dat technische groothandel AES uit Emmeloord.

WAT JE VAN DICHTBIJ HAALT, IS ER SNELLER

​DE PASSIE VOOR HET ALTIJD IN BEWEGING ZIJN

| We doen veel zelf bij CONRAD, maar maken bewust gebruik van de producten van geselecteerde leveranciers. Een aantal vaste partners zetten we de komende periode graag in het zonnetje. Vandaag is dat de Noordhollandse Motorenrevisie uit Winkel.

​DE PASSIE VOOR HET ALTIJD IN BEWEGING ZIJN

SPECIAL DELIVERIES | INTERVIEWS WITH OUR SUPPLIERS

| We doen veel zelf bij CONRAD, maar maken bewust gebruik van de producten van geselecteerde leveranciers. Een aantal vaste partners zetten we de komende periode graag in het zonnetje. Vandaag is dat KRAMP uit Varsseveld. Hun motto: It's that easy!

SPECIAL DELIVERIES | INTERVIEWS WITH OUR SUPPLIERS

EEN BLIK IN HET VERLEDEN

| De vormgeving, de teksten en de pioniersgeest doen denken aan stripboeken uit de jaren 50 en zijn voer voor herinneringen aan lang vervlogen tijden. Het archief van Conrad is een enorme bron van kennis en ervaringen. En soms wil je dat gewoon even delen.

EEN BLIK IN HET VERLEDEN

GERDJAN VISSER, HEAD OF LOGISTICS MET EEN MISSIE

| Ook voor een Logistiek Manager zijn de werkdagen bij Conrad op zijn minst divers te noemen. “Geen dag is hetzelfde in het magazijn. Aan het woord is Gerdjan Visser, Head of Logistics en een man met een missie.

GERDJAN VISSER, HEAD OF LOGISTICS MET EEN MISSIE
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Adres Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Telefoon +31 (0)527 69 71 96
Fax +31 (0)527 61 0194
E-mail info@conrad-stanen.nl
Alle contactgegevens

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring

* Verplicht veld