Vacatures

Bij Conrad vinden we het essentieel dat je past in het team. We gaan ervan uit dat je gemotiveerd bent, wilt leren en wilt delen. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet persé voor de eerste, maar voor de beste kandidaat. Zie jij de vacature van je dromen niet staan?
Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie (info@conrad-stanen.nl). We maken graag kennis met je.

Op zoek naar een stage?

DYNAMISCHE ELEKTRO ENGINEER GEZOCHT

Als Elektro Engineer bij Conrad ben je een belangrijke schakel in zowel de nieuwbouw als de service-afdeling van de organisatie. Jij ontwerpt, installeert en verbetert de elektronische installaties van onze grondboormachines. Benieuwd wat we doen?

​Service Coördinator m/v fulltime

Is de machinebouw echt jouw ding en zorg je graag voor snelle en passende service? Als ​Service Coördinator heb jij een sturende rol in de uitvoering van service en onderhoud aan onze grondboormachines, zowel in het veld als bij ons in de werkplaats.

WERKPLAATSMONTEUR NIEUWBOUW

Werk jij graag in de machinebouw en wil je met innovatieve producten aan de slag? Als Werkplaatsmonteur Nieuwbouw richt jij je op het opbouwen van maatwerk, verticale grondboormachines voor onze klanten van over de hele wereld.

WERKPLAATSMONTEUR COMPONENTEN

Heb jij een passie voor de machinebouw en werk je graag samen aan nieuwe, innovatieve componenten? Conrad Stanen ontwikkelt verticale grondboormachines voor opdrachtgevers over de hele wereld. We groeien hard en kunnen goed wat handjes gebruiken.

GEZOCHT: WERKPLAATSMONTEUR SERVICE

De afdeling Service groeit hard bij Conrad. Internationaal werken steeds meer bedrijven met een grondboorinstallatie van Conrad. Als Werkplaatsmonteur Service zorg jij voor de updates van de grondboormachines van onze klanten.

MOBIELE ALLROUND SERVICEMONTEUR

Als Allround Servicemonteur richt jij je op de service en (preventief) onderhoud aan geleverde grondboormachines. Op locatie in Nederland maar ook in België, Denemarken, Duitsland en gewoon in de werkplaats van Conrad in Emmeloord.

Wil je graag meer informatie of gewoon eerst even bellen?
Contact met Conrad
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Address Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Phone +31 (0)527 69 71 96
E-Mail info@conrad-stanen.nl
View all contact info

Call me back

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory