GEZOCHT: WERKPLAATSMONTEUR SERVICE

| De afdeling Service groeit hard bij Conrad. Internationaal werken steeds meer bedrijven met een grondboorinstallatie van Conrad. Als Werkplaatsmonteur Service zorg jij voor de updates van de grondboormachines van onze klanten.

CONRAD GROEIT EN DAT BETEKENT STEEDS MEER SERVICECONTRACTEN

Conrad
Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Op de Service afdeling kom je terecht in een hecht team van specialisten. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt. Die machine moet zo snel mogelijk weer optimaal functioneren. Elke dag binnen kost onze opdrachtgevers geld.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd, helemaal specifiek naar de wens van onze klanten. Hierdoor en door onze continue drang naar innovatie, is iedere machine uniek. Dat betekent dat we voor steeds meer machines servicecontracten afsluiten. Jij richt je op de service van al die machines uit het veld. De werkzaamheden kunnen constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch en elektronisch van aard zijn. Je werkt accuraat, snel schakelen past bij je en je schrikt niet zo gauw van een spoedklus tussendoor. Als Werkplaatsmonteur Service werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Service Coördinator.

Jij
- bent nieuwsgierig en positief van aard
- werkt met een hoge mate van zelfstandigheid
- hebt een gezond lijf en een ondernemende geest

Opleiding
Bij voorkeur heb je een relevante beroepsopleiding op MBO3-niveau en aanvullende, op het werk gerichte, cursussen gevolgd. Maar het belangrijkste vinden we dat je past in het team. We geloven in een positieve dynamiek, waarin we werken met én voor elkaar. We gaan dus niet per definitie voor de eerste, maar voor de beste.

Wij bieden
- een fulltime contract voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand, met de intentie voor langere tijd
- een familiebedrijf met een unieke productlijn
- maatwerk cursussen en een interne opleiding
- uitgebreide doorgroeimogelijkheden
- goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteren bij Conrad
Ben je bang dat je dit niveau nog niet aankunt of wil je graag nog stappen gaan zetten? Je kunt bij Conrad ook starten als Aankomend Monteur Service. Stuur je sollicitatiebrief naar jobs@conrad-stanen.nl.

Solliciteer direct

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory ……

Back to overview
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Address Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Phone +31 (0)527 69 71 96
E-Mail info@conrad-stanen.nl
View all contact info

Call me back

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory