​CONSTRUCTIEWERKER VAN STAAL GEZOCHT

| Conrad groeit! Ook in deze tijd waarin het allemaal passen en meten is, draaien we in aangepaste vorm door met de productie. We zoeken iemand voor de lange termijn, maar ook nu kunnen we jouw hulp keihard gebruiken. Per direct.

Conrad

Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Emmeloord met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van verticale grondboorinstallaties op maat. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid, en bedieningscomfort. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Bij Conrad vind je harde werkers (ong. 40), specialisten, mannen en vrouwen die weten wat er moet gebeuren om een efficiënte machine te bouwen. We werken intensief met elkaar samen, houden niet van lange lijnen en slap gelul. Actie ondernemen, dat is ons uitgangspunt.

Taakomschrijving
Elke machine wordt bij Conrad op maat gebouwd. Dat betekent dat je als constructiewerker allround moet zijn. Je beheerst dan ook meerdere technieken en je denkt in oplossingen. Routinewerk kun je wel vergeten, elke dag is anders en verloopt per definitie niet zoals je had bedacht. Toch werk je systematisch en georganiseerd. Jouw werkplek ziet er gelikt uit. Bovendien let je op de veiligheid, voor jezelf en je omgeving. Je werkt zelfstandig en overlegt waar nodig met je directe collega’s in een team van ongeveer drie.

Opleiding en ervaring
Je hebt een relevante beroepsopleiding afgerond op MBO-niveau en je hebt minimaal een jaar of drie ervaring opgebouwd in een soortgelijke functie. Aankomende constructiewerkers nodigen we ook graag uit om te solliciteren voor het
opleidingstraject: allround constructiewerker.

Wat we bieden

  • Een vast contract voor 1 jaar met de intentie voor de lange termijn
  • Maatwerk cursussen en een interne opleiding
  • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een internationale werkomgeving
  • Een familiebedrijf met een unieke productlijn

Geïnteresseerd? Laat maar zien dan!
Stuur je sollicitatiebrief naar Linda Klaster (L.Klaster@Conrad-Stanen.nl). Voor meer informatie over Conrad neem je natuurlijk een kijkje op www.conrad-stanen.nl.

* Wij werken uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen en leggen je in het persoonlijke gesprek graag uit hoe dat gaat.

Solliciteer direct

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory ……

Back to overview
Innovation in drilling equipment

Conrad Stanen B.V.

Address Escudo 21
8305 BM Emmeloord, NL
Phone +31 (0)527 69 71 96
E-Mail info@conrad-stanen.nl
View all contact info

Call me back

We treat your data safe and careful. More about this in our privacy statement.

* Mandatory